Introduktion

Torrey, UT
USA sommeren 2018 - Rundtur nordvestlige USA
 
Området ved Red Canyon lige udenfor Bruce Canyon Nationalpark er vildt flot. Vi kørte forbi Nationalparken - har besøgt den 2 gange tidligere i 2008 og 2009 og vil gerne have ordentlig tid til turen gennem Grand Staircase Nationalmo-nument. En tur der jo er på 157 km med kun et par meget små byer undervejs.
Dagens køreture gik fra den glitrende storby Las Vegas ud til en ganske lille by i Utah som hedder Torrey.
Dagens etape er på 582 km.  På vejen kommer vi forbi nogle af de meget flotte steder i USA - Først og fremmest igennem det meget øde område i Grand Staircase-Escalante National Monument. Det meste af første halvdel af ruten blev vi på Highway 15 få at få kilometerne til at rulle.
Cedar Break Nationalmonument er meget højt beliggende. Anna Marie står på billedet til venstre ved Point Supreme som ifølge skiltet er beliggende i en højde 10350 ft - svarende til 3155 meter. Vi var på dette sted på vores tur i 2009 også.  Vi gik rundt på de afmærkede stier der og nød de fabel-agtige udsigter der er.  Terrænet der minder om det terræn der er i den nærliggende Bruce Canyon Nationalpark.
Opkørslen til Grand Staircase Nationalmo-nument kort efter den lille by Henrie.

Herunder ses hvordan vejen slynger sig i store buer ned fra højderne kort efter byen Escalante.


Vejen igennem Nationalmonumentet følger toppen af højderyggen - meget specielt sted at køre der - vejen slynger sig og hele tiden med en superudsigt til alle sider. Bemærk højspændings-masterne følger også højderyggen.
Hotellet Broken Spurs boede vi også på i 2016 turen - ja vi boede endda på samme værelse, med altan og udsigt over bjergene - og med spabad med skodder der kan åbnes ind på selve værelset.
Restauranten på hotellet serverer virkelig lækker mad - lidt dyr - men der en nu heller ikke noget alternativ i nærheden. Man kan også vælge at bo i Prærievogne som er stillet op lige neden for vores værelse - men vi var nu godt tilfreds med at have fast hus.
Næste