Introduktion

Lolo Hot Springs, MT
USA sommeren 2018 - Rundtur nordvestlige USA
 
Planen i dag var at tage turen igennem Glacier Nationalpark igen, og der efter tage turen ned igennem det vestlige Montane til Lolo Hot Springs.
Men da vi havde kørt nogle kilometer nord på og kunne se op i bjergene, kunne vi se, at de var endnu mere indhyllede i skyer end i går. Vi ville risikere et endnu værre vejr der end det vi oplevede i går eftermiddag. Vi valgte derfor at vende om og køre udenom nede i dalen.
Det betød at dagens etape  blev på 364 km - som vi jo havde hele dagen til.
Vejen nede i dalen rundt om Nationalparken er en ret bred vej - der følger jernbanen det meste af vejen. Pludselig fik vi ud af forruden øje på at der fremme på vejen gik en sort bjørn. Vi fik selvfølgelig sagtnet farten og fik fotografiapperatet frem. Bjørnen sjoskede videre - værdigede os ikke et blik. - Inden den valgte at gå ned i grøften og derfra videre ind i skoven.
Det hotel vi boede på lå midt i skoven hvor der var varme kilder - Anna Marie var lige en tur i et af deres bade.
Efter turen rundt om Nationalparken kørte vi sydpå ned gennem det vestlige Montana.
Vejret viste sig fra en noget træls siden og  regnede med kraftige byer det meste af dagen.
Den eneste større by på vejen var Missoula som vi strejfede i industrikvateret og kørte i langsomgående kø en del kilometer. Vi kørte ind på en burgerbar og holdt en pause.
Vi kom afsted igen og kørte til Lola og drejede ind i skoven der. - Der var så lige 42 km ligeud i skoven uden nogle byer - indtil vi kom til vores hotel.
Da vi skulle finde et sted at spise, lå der i receptio-nen et A4 ark de beskrev et sted der hed The Jack Salon. Vi skulle lige 12 km tilbage af vejen og der dreje ind i skoven på en grusvej - som vi skulle køre på i 3 km så lå Salonen der.
Vi valgte at prøve det og blev bestemt ikke skuffet. Stedet var virkelig spændende indrettert - lignede lidt en lade, der var indrettet som restaurant.
Det var bygget af groft tilhugget tømmer og der lå motorsave og andet skovværkstøj allesteder der. Betjeningen var meget venlig og maden smagte pragtfuldt.
Næste