Introduktion

Monte Rio - CA
USA sommeren 2018 - Rundtur nordvestlige USA
 
Dagen idag har en ret kort etape - kun 171 km skal der køres ned langs Stillehavet. Næsten hele vejen kan man se ud over havet til højre side. Det er en flot klar dag så dejligt at være her ved kysten. Highway 1 som ruten her hedder løber hele vejen fra Seattle i nord til San Diego i syd. Her nord for San Francisco er ruten ikke helt så turistet og trafikeret som længere sydpå. På gode dage skulle man kunne se sæler - søløver og hvaler - men vi havde vist ikke så god en dag.
Hotellet vi boede på der var et af de mest specielle vi nogen sinde har prøvet.  Lå klemt godt inden imellem Redwood træer.
Fantastisk at tænke på at de træer jo er meget ældre end hotellet  - op mod 1000 år er de ældste træer.
Vi så ikke andre gæster der - og restauranten var lukket. men værelset var meget lækker og som billedet til højre viser med udsigt over floden - Russian River.
Der var enormt varmt vi gik en lille tur i byen - men måtte hurtigt finde et sted at købe vand.
Om aftenen spiste vi Jägerschnitzel på nabohotellet, hvis indehaver stammede fra Tyskland - og derfor havde et spisekort med andet en store bøffer og burgere.

Morgenmaden fik vi på hotellet - godt nok ret så forsinket - hun sagde at hun havde sovet dårligt den nat og derfor ikke var kommet op til tiden!!
Næste