26. juni 2008

Salt Lake City
USA 2008 - Chicago til Los Angeles
Vi kørte ca.7.30 fik lige en kop kaffe på p-pladsen.
Vi kørte syd på - så en elg men fik den ikke fotograferet - vi fandt en lille tank/cafe station hvor vi købte kaffe og noget brød, kørte et par kilometer hvor vi fandt en rasteplads hvor vi spiste morgenmad.
Videre til Bear Lake, vi kørte langs den og der var en vej der smuttede for os - men der er jo andre veje. - så kom vi til motorvejen 89 Salt lake den kørte vi på.
Kl. ca. 13 spiste vi på en rasteplads, vi satte os på græsset og spiste og kunne se på de røde bjerge. Der var utrolig dejlig vejr.
Vi kom forbi en lille by som hed Paris, det var vist det mest spændende ved den by.
Så kørte vi til Salt Lake City - Vi kørte lige tværs igennem byen for at komme ud på saltsletterne - utroligt - Så efter ca. 35 km. Vendte vi om og kørte til hotellet Garden In.
Der var millioner af biler 4-5-6 spor ensrettet. Men Leif og GPSen kørte lige dertil - vi bor på værelse 274 - vejret 89°F ca. 30°C.
Efter ca ½ time hvor vi lige fik rodet på værelset gik vi en tur.
Deres vejsystem er noget svært at finde ud af. Templet som ligger i centrum er 0 og så går gaderne ud derfra 100 E -S -W- N 200 E - S - W -N så det er med ikke at gå i den forkerte retning.
Da vi kom til templet blev vi nærmest overfaldet af mormoner, de ville alle prædke for os, det var ikke lige det vi havde lyst til så vi gik ud igen.
På den anden side af Templet var der masser af brudepar.
Vi ledte efter Down town - men der gik lang tid før end vi fandt noget der lignede - der var ingen cafeer man kunne sættes sig og få lidt at drikke, men på en 7-eleven tank fik vi en cola på godt 1 l. Vi fandt også nogle steder hvor vi kunne få noget at spise. Men MD ligger tættest på hotellet.
Ca. 20 gik vi ud for at finde noget mad - vi blev enige om at på MD kunne alle og enhver jo gå hen så vi gik 3 gader længere hen og fandt en restaurant som hed Zislers. Vi bestilte bøf og 2 øl og tænk servitricen var bare så sød og spurgte om hun måtte se billed id for at se om vi var gamle nok til at købe øl. Det var vi heldigvis - man skulle være over 23 for at få en øl til maden.
Vel hjemme på hotellet fik vi en kop kaffe, Leif tømte kameraet.
Der var stadig meget varmt, så vi må sove sammen med en meget larmende aircondition.