8.-9.-10. juli 2008

Los Angeles
Første stop på turen til Los Angeles var i Solvang, som er en turistet by der forsøger at trække danskere til. Lidt hyggeligt med alle de danske navne på gader og forretninger.

USA 2008 - Chicago til Los Angeles
Stadigvæk hernede lige nord for Los Angeles var State Route 1 langt kysten spærret af massive skovbrande. Mange steder steg der store røgskyer op fra skovområder vi kørte gennem. Og flere steder så vi brandbiler - og så også slukning med vand fra fly.
Vejret på stranden ved Los Angeles var lidt trist - gråt men rimeligt lunt. Standen var dog ret så tom. I baggrunden er det Baywatch bilen og endnu længere bagude er de karekteristiske huse.
Selvom det er lidt diset skal man have et billede af Hollywood skiltet i bakkerne. Som egentligt er en del af en reklame for nogle byggegrunde i bakkerne - Hollywoodland stod der fra starten
Kig ned over den store frilufts scene Hollywood Bowl.
I baggrunden ses Los Angeles i det disede vejr.

Til højre ses strand promenaden på Venice Beach. Vi gik en meget lang tur næsten til Santa Monica Beach.
Efter en lang travetur på strand promenaden med kig i alle t-shirt butikkene, er det nu rart med en plads i solen og en kop kaffe uden for Starbucks.
Værelset på Hotel Marina del Rey var utroligt lækkert, men blev ret rodet da vi skulle have alt pakket i kufferterne igen
Beverly Wilshire som er det hotel hvor Pretty Woman filmen blev optaget.
Til venstre et kig på Rodeo Drive som er de kendtes foretrukne indkøbsgade. Vi så nu ikke Britney Spears eller andre.
Herover - Anna Marie foran det Kinesiske Theater de mange filmstjernes hånd og fodaftryk i betonfliserne.