29. juni 2008

Kanab

USA 2008 - Chicago til Los Angeles
Vi vågnede kl. 5 pakkede sammen og var klar til at spise kl. 6.  Vi kørte kl. 6.30, skulle lige have benzin på.
Da vi havde kørt en halv time var kl. 8.00.   Det er sku til at blive forvirret af, når kl. skifter så hurtigt. Her på grænsen mellem tidszonerne
Vi skulle køre en genvej - en grusvej på ca. 80 km. Hvis der var regnvejr kunne vi ikke køre på den, men solen skinnede fra en skyfri himmel, - så turen gik ad grusvejen.
Den var noget ujævn, men vi havde jo store hjul . Efter ca. 40 km mødte vi en bil - den eneste vi mødte - men pludselig var vejen fuld af vand, vi holdt lige og kiggede lidt - hvad nu - nå, men Leif kørte lige så stille igennem. Vi kom vel ud på den anden side.
Så gik turen mod Bryce Canyon - Vi kom ind i parken fik udleveret kort. Og hold op hvor var det smukt - flot. Den ene smukke udsigt efter den anden.
Efter et par timer kørte vi ud igen.   Vi stoppede op lige uden for NP ved Rubys Inn.  - Det er et stort turiststed  med en "gammel" cowboy by - En ny tankstation - Hotel - restauranter og et sted at handle.   Vi holdt pause der og gik ind og spiste - gik rundt og kiggede lidt.
Så kørte vi videre mod Zion Nationalpark - der kom lige en lille regnbyge.
Vi kørte videre - vi skulle igennem en 1,2 km. Lang tunnel - ensrettet - så vi måtte lige vente 10 min.
Så kørte vi ned af dalen, vi måtte ikke selv køre dernede, så vi satte bilen og hoppede på en shuttle bus. Så kørte vi med så langt vi kunne komme, stod af , gik lidt rundt og kiggede, kørte lidt osv. osv.
Kl. 17.30 var vi ved hotellet - et dejligt hotel - gammelt - lidt slidt men ok, + terrasse, hvad de så end bruger den til, der var ingen møbler, men jeg kunne jo sidde på køleboxen.  -  Nettet virkede ikke på hotellet.
Vi skulle spise på Pizza Hut. Vi blev placeret ved et bord og så tror vi nok at de glemte os. De var 2 personer og de havde bare travlt. Efter en times venten kom vores forret, og lige efter kom pizzaen, uhm, det smagte godt.
Bussen kørte ca. hver 8 min. så der var ikke problemer med at komme rundt. - Der var faktisk meget varmt, over 40 °C - en varm og meget fugtig luft - man skal kigge efter hvor man går der er krybdyr.
Så kørte vi lige lidt rundt og kiggede, der holdt en politibil på en større vej, men det var en dukke som sad ved rattet, men det så meget ægte ud.
Vi hentede lige computeren og kørte hen foran Subway, så vi kunne komme på nettet, med nyt hjemmefra.
Tilbage på hotellet hvor vi læste, fik bad, computer, og drak kaffe.
Trætte kl. 22.22 - god nat.
Færdig, nu ikke så spændende at opleve en Canyon nedefra som man gør her i Sion som at betragte den ovenfra som i Bryce. Vi kørte mod Kanab vores næste mål. Best Western Reed Hills. - Der var kommet en ordentlig regnbyge i området vi kørte igennem, men vi mærkede ikke meget til den.