25. juni 2008

Jackson
USA 2008 - Chicago til Los Angeles
Sov længe - ja det vil sige til kl. 7, tænk at det er så svært at vende.
Vi pakkede og kørte op for at tjekke ud, købte en kop kaffe og en toast med masser af ost.
Chip/Chap havde overlevet brandalarmen og der var nu også tid til morgenmad for dem, de fik mad serveret oppe i vindueskarmen.
Vi kom først af sted kl. 8
Så kørte vi på den sidste vej i 8 tallet som var fyldt med geysere - vi kørte forbi en bison som jeg fotograferede, men der var kun mave så tæt var den på bilen.
Så kørte vi tilbage og nu havde vi bestemt hvilken geyser vi ville se. Midtways geyseren utroligt at der findes sådan nogle
.
Så kørte vi til West Thump og fik tanket op både med benzin og brød, der var noget vejarbejde på vej ud af Yellowstone - men det gik - så kom vi til Teton Nationalpark - den er fyldt med postkort motiver, desværre er der lidt overskyet.
Vi spiste på en kæmpe rasteplads med borde og bænke, den lå inde i kanten af noget skov. Der var hele tiden advarsler om bjørne, specielle skraldespande, som bjørnene ikke kunne komme til. Huske ikke at lade noget ligge som de kunne spise.
Vi kørte videre. Pludselig holdt bilerne, hvad var nu det ud af bilen med kameraet. Det var ja vi er lidt uenige en kæmpe hjort eller en elg. Vi er godt nok i tvivl!!!
Vi fortsatte stille og roligt videre til Jackson vi kom kl. 14 vi tjekkede ind Motel 6 havde vist misset reservationen - men vi var heldigvis tidlig fremme. Værelset var først klar kl. 16.
Vi kørte ind for at kigge lidt på byen. En rigtig cowboy by.   Kørte tilbage til hotellet til kl.16 og fik vores værelse.
Fik et dejligt bad og skiftet tøj.
Kørte ind til centrum igen.  Så fik jeg købt mine første sko på ferien, - et par sandaler, nok ikke de bedste trave sko, men de var dejlige at have på i bilen.
Kl. 18 var der et “ dilligence overfald “ skuespil på gaden - der var larm i bøssen, aktørerne var dygtige. Det var ok underholdning.
Da det var slut gik vi rundt for at finde en restaurant. Der gik lidt tid, men fik så et bord på Sweetwater Restaurant - vi sad ude i gårdhaven - rigtig hyggeligt - og vi fik ikke burgere.
En kop kartoffelsuppe - Buffalo steak uhm og dessert det blev 92$ inkl. drikkepenge lækkert.
Så gik vi hen til bilen og kørte en lille tur på vej til hotellet.
Det er meget svært at huske hvad vi lavede i forgårs så det er en god ide at skrive ned.  Vi ser så meget hver dag, så hovedets harddisk er næsten fuld.
Der var tordenvejr om natten