27. juni 2008

Moab
Så kørte vi hjem til hotellet. - Og nu er jeg træt. Og kl. er kun 22.30

USA 2008 - Chicago til Los Angeles
Vi vågnede 6.30 havde sovet dejligt trods airconditionen Vi pakkede sammen, spiste morgenmad, og fik is i køletasken. Og kørte fra hotellet ca. 7.45
Ud af byen sammen med morgentrafikken, men det gik godt - efter ca. 70 km kørte vi fra motorvejen og så gik det sydøst på gennem golde ørkenområder mod Moab.
Ved ca.11 tiden fik vi benzin på - handlede mad og lidt efter var vi ved Canyonland Nationalpark - kæmpe område horisonten er mere end 100 km væk - store kløfter osv. Osv.    Vi gik - vi så - sagde Åh Det var smukt, det var stort. - Når man ser dette kæmpe område er det svært at fatte de kræfter som de store floder har haft efter istidens slutning her.
Det første omåde vi besøger hedder Island in the Sky.
Dernæst besøgte vi den nærliggende Dead Horse State Park - Og fik set ned over Green River som er en biflod til Colorado floden.
Så kørte vi til hotellet, tjekkede ind ca. 15.30 ikke nogen særlig venlig betjening, vi bor på 1.sal værelse 229
Juhu!! - udendørs svømmepøl - men den var ikke gjort ren i år, der lå gamle havestole og andet i den - føj-
Så kørte vi til Arches Nationalpark. Op gennem hårnålesvingene Den ligger jo på første sal og var meget flot.
Vi kørte ud til Delicate Arch, vi skulle gå et stykke for at se den, men det var hele turen værd. Der var 37°C så det var lidt hårdt.
Vi kørte videre rundt så en masse smukke  “skulpturer“
Så kørte vi en aften tur nordpå langs Green River floden for at se Fisher Tower et sted hvor der er optaget mange cowboy film. bl.a. med John Wayne, man kan sagtens forestille sig situationer-ne hvor de hjælper prærievogne over floden og indianerne står på en lang række oppe på bjerget.