14. juni 2008

Vi flyver til Chicago

Kl 7.50 kørte vi mod Kastrup.
Vi parkerede i P-hus og gik ind for at få noget at spise. Sandwich og sodavand. Vi fik tjekket billetter og kom af med bagagen- den stod der godt nok stadig da vi gik, for transportbåndet var i stykker.
Vi traskede lidt rundt der var stadig 3½ time til vi skulle flyve. Så gik vi ned og fandt ud af hvilken gate vi skulle flyve fra, C40 - så gik vi rigtig langt igen - Indtjekningen gik i gang, men Leif kunne ikke få tildelt nogen siddeplads - så han skulle i Service Corner for at få 2 siddepladser ved siden af hinanden. Vi blev opklassefiseret og kom på Economi extra klasse sæde 14G -14H første række efter buisnessclass med masser af benplads. Vi kunne ikke nå væggen foran os selv når vi strakte benene.
Vi skulle flyve 15.40
Kl. 0.20 dansk tid landede vi. Klokken var 17.30 i USA

USA 2008 - Chicago til Los Angeles
Ud af flyet, og så gik vi hen af gange - ned af trapper - hen af gange for til sidst at lande i en lille kø for indrejse.
Vi fik taget finger aftryk at 4 fingre på hver hånd - begge tommelfingre, og så blev der taget et billede.- så nu har de noget på os.
Vi forsøgte at finde en shuttlebus, men der var ikke lige nogen - så ledte vi efter et tog - heller ikke nogen.  Ca 1 time efter at vi landede satte vi os i en taxi. En gammel gul skrammelkasse. Chaufføren var flink fortalte om en kø og hvor lang tid det ville tage, fortalte om hvad vi så ellers kunne se. Spurgte hvor vi kom fra, brokkede sig lidt over deres økonomi, og det dyre benzin. Turen til centrum kostede 53,85 dollar, Leif betalte og huskede drikkepenge. Der kom en piccolo med et stativ til vores kufferter og han kørte den i garderobe, medens vi tjekkede ind på Plaza Kongresshotel , så viste vi ham værelsesnummer og han kørte kufferter helt op på værelset og satte dem af.
Så gik vi en tur i Chicargo
Vi kom til John Hancock Observatory der var ingen kø, så vi tog lige en tur op i det   Der var 94 etager. - kostede 15 dollar pr. billet - sikken en udsigt